Bokmässa

Hett, hett och hett! MASSOR av människor.

image

Då behöver en vara förberedd. Till exempel med en rullväska till alla saker och böcker som man inte orkar bära och halva väskan med vattenflaskor, så att en inte behöver springa och leta och sedan stå 30 (i bästa fall) minuter för att sedan betala 30kr för en flaska!
Sedan behöver en ha koll på vad en vill se eller höra för annars går en bara planlöst runt och försöker att undvika att trampa någon på tårna.
Lite lugnare blev det när vi kunde stå stilla och bara signera vår bok.

image

Vi signerar både lördag 14-15 och söndag 12-13. Många härliga läsare mötte vi. Det var jätteroligt trots att svetten rann i nacken. Vi signerade i Sportförlagets monter och stundvis signerade både Börje Salming och Niklas Lidström samtidigt som oss. Trångt om stjärnglans med andra ord!

image

Roligt var att vi fick kontakt med E-lib och möjlighet till ett bra samarbete med ljudboken. Adlibris chef kom fram och gratulerade till våra framgångar. Det var jätteroligt och gör oss lite stolta. Rättigheterna till vår bok är nu såld till Norge, Danmark och Finland och vi räknar med att skriva avtal med stort tyskt förlag nästa vecka. Nu gäller det att kunna stanna upp och njuta! Tack underbara Dee för att du påminde oss om det! Du är så äkta och go! Tack även för tipset om bokmässa-appen!
Efter signering var superhungriga och smet snabbt över till Liseberg där vi käkade vegetariskt på Green Rom.

image

Spelade på diverse chokladhjul. Köpte självklart sockervadd…

image

och spelade Milkshake…

image

Jullan vann en liten minion. Mats vann en påse Plopp.
Mätta och trötta ligger vi nu raklånga med ömma fötter på hotellet och laddar för morgondagens signering och hemfärd.
Önskar er alla en fortsatt skön lördag!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*