Dagarna går snabbt

Dagarna går så snabbt och fylls med den ena överraskningen efter den andra. Vi har haft lille Martin här sedan i fredags. Mats och han åker hem till Kalmar imorgon. Julia kom även hon på fredagen och kunde glädjande nog stanna till idag. I lördags kom Julias kusin, Mats gudson Simon med familj och plötsligt hade vi totalt tre små barn i huset. Alice var lite fundersam. Martin och jag plockade blåbär och myste i skogen med Alice. En envis fjäril ville inte lämna Martins arm.

image

Vi hittade lite svamp som vi ville ta reda på om den var ätbar.

image

Vi grillade och åt på verandan.

image
Är så glad att Mats mår så mycket bättre.
image

Julia hade bakat chokladtårta för att jag fyllt år. Jättegod!

image

På söndagen dök två andra vänner upp som vi inte sett på länge. Eliza och Niclas.

image

Mats, Julia och Martin åkte på cirkus som var jättebra. Jag öppnade min bod.
Två Luddisvänner – Fia och Maja – poppade upp vid stängningsdag och vi tog en grekisk middag tillsammans som vi avslutade hos oss med kaffe och chokladtårterester. Jätteroligt att ses! Idag har jag fått en massa ”nyttigt” gjort och Martin och jag har varit på lådbilslandet. Ja, jösses vad en kan hinna med på bara ett par dagar!! Men nu är jag bra trött!
Imorgon har jag boden stängd, jag blir ensam i huset vid två-tiden så då ska jag sätta mig och måla och njuta av tystnaden! På onsdag kommer mamma och hennes Hans, de har inte sett vårt nya hus än. De stannar till fredag. Fredag kväll ska vi på Badrock i Borgholms slottsruin. Det ska bli kul!Hej å hå! Sommaren bjuder på många fina möten och hektiskt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*