Det blir inte som jag tänkt mig ibland blir det bättre

Denna helg skulle vi tillbringat i Stockholm med föreläsning av Eckhart Tolle, mamma-dotter-mys på stan med mera. Så blev det inte. Lunginflammation och lite annat kom emellan! Mannen åkte själv till Stockholm på jobbmöte och Eckhart. Han har hastigt och lustigt vunnit en pappabarntrip söndag t.o.m.tisdag med vår 9 åriga extratjej E! De åker med Mix Megapol, Anders Timell, Sean banan och 29 andra pappor och barn till Eurodisney i Paris! Himla roligt faktiskt! Därför kände jag och J att vi också ville iväg på något, nu när vi båda legat länge sjuka i soffan hemma och tittat i taket!
Efter att vi deppat nästan hela fredagsförmiddagen så beslöt vi oss för att åka upp till mina barndomstrakter – Ludvika, som ligger i södra Dalarna. J har inte varit där på 10 år och har länge velat se omgivningarna med lite ”vuxnare” ögon. Eftersom både mamma och min bror flyttat med mig ner till Kalmar så blir resorna upp inte så ofta. Om jag åker upp, så blir det alltid ensam för att träffa gamla tjejligan.
Vi kom i alla fall iväg vid två efter en hel del fixande. Trötta stannar vi på ett läskigt hak för en korv. Här stannar vi aldrig igen- om man säger så.

image

Anländer hos moster vid 21. Tack för att ni tar emot oss med så kort varsel! ♥ Skönt att vara framme och alldeles fantastiskt trötta!
Idag gör vi stan. Lite nostalgisightseeing blir det. Kusinträff i kväll ser jag fram emot. Och mycket Ludvikabilder hoppas jag till imorgon.
Ha en skön lördag! Kram Susan

2 reaktioner på ”Det blir inte som jag tänkt mig ibland blir det bättre”

  1. Är det inte så att Eckards lära är möjligt att finna var som helst eftersom det handlar om nuet.
    Att återvända till det förflutna med sitt nu kan vara välgörande. Har aldrig varit i Ludviga ska bli kul att se bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*