En helt vanlig tisdag

En helt vanlig tisdag. Är så glad att jag äntligen hittat en viktminskningsform som dessutom är nyttig och enkel! Fick ytterligare allt på plats när jag såg TV-programmet Medicin med Mosley. Om du inte sett avsnittet där han testar 5:2 – gör det! Helt revolutionerande om fastan som metod för ett friskare liv! …Och som grädde på moset går man ner i vikt. Jag kan fortfarande inte riktigt smälta resultaten som presenteras i programmet! När jag startade min vattenfasta förra veckan var jag ändå inte 100 procent övertygad om att det var det bästa sättet, men nu är jag inte det minsta tveksam! Känns fantastiskt bra!
Så en helt vanlig tisdagsbild…

20140211-205722.jpg
Älsklingarna, ljus i vårt hus och broderiinspiration!
Önskar er alla en skön kväll!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*