Ett paket med gudinnor

I februari var jag på retreat i Mundekulla. Där mötte jag härliga Katrin Skoglund. Hon höll då på att skapa en gudinnekortlek. Vi hade en fin dag när vi satt och skapade tillsammans – var och en för sig. I tysthet. Luften fylld av stillhet, lust och kreativitet. Sista dagen presenterade Katrin några gudinnekort hon börjat på. Vi fick alla dra ett. Jag drog Medea-medkänslans gudinna.
image
Nu finns Katrins gudinnekortlek äntligen här – jag fick en i paket härom dagen! Så roligt! Här kommer lite fler bilder…
image
Några fina kvinnor jag träffat finns representerade i den…
image
image
Och så Katrin själv förstås. ..
image
Och tack Katrin för den söta skärbrädan – och för att du kopplade ihop den med mig. Den höll.
För den som vill se mer av Katrins härliga teckningar och målningar …
Katrins hemsida
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*