Livets motsatser- glädje och sorg

Sitter på Kalmar Djursjukhus igen. Fjärde rundan. Alice sår ser inte bra ut alls. Det har gått hål i huden bredvid det sydda och jag är rädd att det är mer hud som dött nu och att hon behöver opereras igen! Är förtvivlad! Jag får så lite sömn också, vilket gör att jag blir så trött och orkar inte med motgångarna med Alice. Är jätte orolig över hur det här ska sluta!

image

Samtidigt är det helt fantastiskt att vår bok blivit så efterfrågad.  Mats svarar på mejl och i telefonen så gott det går. Jag hade önskat att jag i det här läget kunnat vara med honom,  hjälpa honom och få glädjas tillsammans. Men det är svårt, som det är nu behöver jag ha fokus på vår älskade Alice.

image

På något sätt måste vi nu få iväg alla böcker till alla kunder. Jag vet inte hur det ska gå men det ska gå…
Dessutom har vi Öppet Hus i Villan idag, imorgon och hela nästa helg mellan 12 och 16. Skulle behöva klona mig nu.
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*