Några timmar med Samuel

Eftermiddagen har vi tillbringat hos Samuel Fröler. Vi lämnade kroken på förmiddagen och plockade upp vår vän Magnus – fotografen.
Vi skulle filma när Samuel läste några viktiga rader ur vår bok Lär dig leva. Samuel hade fått boken tidigare och var påläst. Vi testade några olika hörn av trädgården.

image

En underbar tomt med små sköna och vackra ”hörn” överallt. Samuel är bekväm i miljön och gör ett strålande jobb.

image

Under tiden njuter Mats och jag i trädgården.

image

Vacker vy…

image

Det är en underbar dag och vädret är med oss.
Jag hittar en fantastisk plats där jag hade kunnat sitta resten av dagen och titta på löven och himlen.

image

Bakom mig läser Samuel och jag hör hur han skickligt läser om texten igen när en bil passerar och stör inspelningen. Grannes gräsklippare är svårare att undvika.

image

Mats och Samuel samtalar om Fotboll och Kalmar FF, som har en plats i bådas hjärtan. Vi pratar teater och lite annat. Det finns så mycket att prata om. Känner att vi kunnat stanna och prata länge men jag måste tillbaka och öppna min bod i Byxelkrok. Jag passar däremot på att få min skiva med hans fantastiskt fina låtar signerad.

image

Han berättar att låten ”Nu ska vi ta semester” låg femma på svensktoppen när den kom. Jag berättar att jag började gråta när jag hörde den i bilen på vägen dit – trots att jag hört den så många gånger! Det är nog för att jag känner mig lite trött efter sommarens arbete.
Så glad för den!

image

Tusen tack Samuel för en fin stund. Proffsig läsning och ett härligt bemötande!
Resultatet av inspelningen kan ni se på vår Facebooksida Att leva i nuet inom två veckor.

Ha det gott!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*