Boken Lär dig leva

Nu är den här!!!

Äntligen! Nu har jag packat upp vår bok. Mats sitter i telefonen hela tiden och tar emot beställningar! Det är helt galet! Och så vansinnigt roligt! Ni som följer oss här i min blogg vet att vi verkligen behöver lite positivitet nu. Jag har förberett lite inför helgen… 20141211-173320.jpg Vi blev så himla nöjda med boken. Färgerna blev precis som vi tänkt oss. Papperskvaliteten blev superfin. Guldtexten på ryggen blev så vackert! Jag har plockat upp fint på ett bord. Vi ska signera ett stort antal böcker som ska gå ut i Sverige tillsammans med vår avslappnings-cd . På lördag och söndag har vi öppet i Villa Livskraft mellan 12 och 16. Då är alla som kan och vill välkomna till oss så signerar vi och ger personliga hälsningar i vår bok! TACK! Alla härliga människor för det fantastiska gensvaret!

Nu när jag är inne på det limegröna temat kan jag passa på att visa några Jumbokulor jag suttit och pillat med under vakandet över Alice. Det är ganska stora kulor som är tänkta att hänga i fönster eller i taket. De sitter i ett långt glittrigt garn med en rostfri, stor krok i änden, lätt att hänga i gardinstången. 20141211-174412.jpg
Jag kan meddela att Alice är på bättringsvägen. Hon får fortfarande lugnande medicin och sover mycket men hon är rörligare, piggare och går bättre. Det är vi så tacksamma för!!

Det finns anledning att vara tacksam för mycket idag! Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*