Igår kväll hade vi ett rawfood-knytis i Nya Villa Livskraft.
Kändes så fint att få smyginviga Nya Villa Livskraft med så mycket näring och så fina människor!
Jag har inte ätit eller laga så mycket rawfood, bara ett par rätter.
Däremot har jag länge varit nyfiken på det.
Jag lagade en morotspate som jag tycker mycket om själv, längst ner till höger…
Sedan gjorde jag en god tomatsalsa, en nöträtt/nötgröt med kardemumma som vi ofta ätit med fruktsallad till frukost och så rödbetsbiffar/bollar som jag aldrig provat förut…
Det var härligt och fantastiskt gott att prova alla rätter!
Nya smaksensationer!
Mjölksyrade grönsaker…
Överraskande goda lins/dadelbollar med rödbetssås…
Det var nästa otroligt att allt smakade så ”lagat”, om jag kan uttrycka mig så.
Här en underbar saffrancheescake med hallonsås!
Jättegoda zucchinichips! Champinjonhattarna med pestoröra var fantastiska!
Ja, ni hör ju …vi var sååå mätta när vi gick hem! Det blev mycket nötbaserad kost, så kaloriintaget var inte lågt.
Ambitionen får bli att hitta lite mer recept utan nötter.
Det här var verkligen värt att prova!
Nu är jag inspirerad att laga mer rawfood. Det funkar ju även som komplement till ”vanlig” mat.
Får smyga in några rätter i taget på familjens matbord.
Det finns massor med recept på nätet! Rekommenderas!
Idag städar vi ur sista delen i de gamla lokalerna – äntligen!
Sedan ska jag ta en välförtjänt stillasittande dag på onsdag!
Kram till er alla! Speciellt till dig C! …saknade dig!
Susan