Vattenfasta – dag ett

Ska försöka gå ner i vikt nu en gång för alla. Vattenfastar i tre eller fyra dagar, har inte bestämt mig ännu. Det blir en bra nollställning av kropp och knopp. Jag ska dricka te, vatten och kaffe. Eftersom jag inte dricker speciellt mycket kaffe vanligtvis heller så blir det nog mest te.

20140203-200431.jpg
Idag har jag röjt i klädkammaren och iordningställt tonåringens gamla rum till ett skönt extrarum. Kan vara bra att ha nu när OS sätter igång. Mannen i huset har köpt en tv till så att vi undviker slagsmål.
Eftersom jag har varit extremt sysselsatt så har det gått väldigt bra att enbart dricka. Nu mot kvällen börjar det bli värre. Det kurrar ordentligt i magen. Får nog lägga mig tidigt och försöka sova bort hungern. Egentligen ska vattenfastan vara i fyra dagar men på fredag får vi celebert besök och ska bjuda på middag så jag behöver nog ”trappa upp” redan på torsdag. Jag har ju skaparkvällen på torsdag också så det kan nog vara klokt att hålla sig själv på gott humör med lite grönsakssoppa eller nåt i den stilen.
Det blir spännande att se hur kroppen reagerar. Jag har aldrig gjort det här tidigare.
Håll tummarna för att jag klarar det!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*