Vilken vecka!

Det snurrar snabbt runt oss nu. Vi får flera erbjudanden om dagen, om att föreläsa överallt i Sverige. Vi blir kontaktade av förlag från olika länder. Vi förbereder för att göra ljudbok av Lär dig leva Och att översätta den till engelska. Idag har jag pratat med Amazon.com:s chef i UK! …På engelska! Phu! Men det gick bra. I fredags ringde redaktionen från Malou Efter tio och frågade om vi ville vara med.
Livet är stundvis helt overkligt numera. Vår bok Lär dig leva har sålt i ofattbara 60.000 exemplar och vi toppar alla boklistor. Före Milleniumboken, Ernst Kirchsteiger, Fredrik Reinfeldt och Guillou. 

image

Därför var det skönt att möta tjejligan från förr. Dalkullorna som tar ner mig på jorden. Vi tillbringade helgen tillsammans hos Helen på Solö. Hon bor så vackert med sin Per i Stockholms skärgård. Vi åt och drack gott och snicksnackade till två på fredagsnatten. Lördag morgon kunde vi njuta av frukosten på bryggan i solen.

image

Vi tog sedan en skön promenad innan vi hämtade upp Helena i Norrtälje. Vi passade på att shoppa Lite.  Jag köpte en härlig klänning.

image

Kvällen ägnade vi åt att planera en gemensam tripp utomlands nästa år när vi fyller 55 år. Vi åt gott igen. Grillade havskräftor.

image

Entrecote med Pers fantastiska hemgjorda Café de parissmör och tillbehör.

image

Alltihop intogs i bastustugan vid vattnet. Helen har gjort så fint där. Verkligen ett ställe att koppla av på.

image

Vackert – lite Dalarna i skärgården…

image

Jag blev supertrött efteråt och slumrade till ett par timmar på en skön rottingdivan.

Vi hade verkligen tur med vädret på lördagen. På söndagen spöregnade det och vi kunde enas om att göra vår resa till Barcelona tre nätter i maj.

Idag intervjuades jag av en Reklamfirma. De gjorde en artikel för ett företag i Göteborg. Imorgon intervjuas vi för Expressen söndag. På onsdag intervju med frilansjournalist. Den 25 september åker vi till Bokmässan i Göteborg och signerar böcker. Den 1 oktober är vi med I Malou efter tio. Så mycket roligt som väntar.
Nu gäller det att andas och fokusera på rätt saker.
Tur att jag börjat med mindfulnessyoga.
Påminner mig om att Andas in – Andas ut! Tacksam!
Godnatt! Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*