En omtumlande dag

I går var det hektiskt – precis som hela veckan är…
På förmiddagen badade jag hunden. Halkade på det hala, våta golvet och slog näsan i tröskeln! Det kunde gått riktigt illa! Tog emot mig med armarna mot en vägg och ett skåp så fallet lindrades, men fick ett ett par sår över näsan.
Strax efter nio åkte mannen och jag in till stan för ett kort möte med fastighetsansvarig på kommunen angående en liten fråga kring nya Villa Livskraft sedan vidare till Waldorfskolans avslutning med fina studenter, tackning av lärare, sång och fantastiska tal.
Det är ALLTID vackert väder. Högre makter eller tur – för avslutningsaulan är alltid på innergården, utomhus.

20140611-094536.jpg
Linda höll ett så vackert och starkt tal om att försöka välja glädje i livet i stället för att låta stress, oro och ångest ta över. Hon vet vad hon pratar om den där Linda! Kärlek till dig! …och mitt ansikte sköljs av stora krokodiltårar.

20140611-091704.jpg
Underbart att återse många, både barn och vuxna. Det är nu två år sedan vår tjej slutade. Vi är så glada att vår extratjej nu börjat på skolan så att vi får anledning att komma tillbaka så här och glädjas med alla. Mycket känslor och alltid berörande! Sorgset att Siv ska sluta, Max improviserande roliga från-hjärtat-tal-tack, Johns underbara Dalai Lama look, Annies fina sång och kvinnan som kom fram när det var slut och berättade att hon var och är jättesjuk, tackade för min blogg och att hon får så mycket inspiration av den! Ja, vad säger men då? Kan bara glädjas över det, gråta lite till och känna mig rörd och tacksam!
Omtumlade åker vi därifrån, jag och Mats. Vi hinner tyvärr inte stanna till studenterna springer ut. Jag skapar hela eftermiddagen. Min bror ringer och berättar att de blivit tvungna att ta bort sin fina hund Wille. Monterar tavlor och skapar armband och sitter och tänker att livet bjuder på tvära kast ibland. Mats åker till Växjö för att hämta dottern med pojkvän som kom hem från Mallorca! Sen middag på altanen.

20140611-093338.jpg
Julia är glad att vara hemma och full av prat och glädje. När hon visar bilder på teven orkar jag inte mer utan somnar hela tiden. Hon får väcka mig inför varje ny bild.
Somnar sedan utan problem.
Bilder på tavlorna kommer senare idag.
Kram och hoppas och önskar att livet är gott mot er idag!
Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Blue Captcha Image
Refresh

*