Veckan går

Den här veckan var inget, INGET, uppskrivet i almanackan att göra. Jo, alltså jag vet ju att det är lite beställningar som ligger på hög, några Gåvor som ska skickas till våra läsare… Men inga möten och ingen tid att passa. Ändå rullar veckan. Jag fick ett uppdrag jag behöver förbereda, vi skaffade ny dator så att vi slipper bli galna på att musen med ideliga mellanrum behöver dras ur och sättas i igen och med programuppdateringar som är från stenåldern! Tack Pelle och Olof för installationen. Men det tar tid att sätta sig in i…hur mejlar jag nu?…skriver ut?…sparar något?…Jag kunde äntligen göra min inbjudan till Alla-hjärtans-pyssel – lite för sent, jag hann åka till Ikea och fylla på ljusförråden. Jag hann besöka vårdcentralen med min onda fot och kolla lite leverfläckar, och jag blev förkyld! Kurerar mig lite idag. Tar sovmorgon och lyssnar på bok. Dricker te med citron och honung.

20150205-121455.jpg
Och nu är det bara en och en halv dag kvar av veckan. Behöver vila för jag vet att nästa vecka drar det igång med massor av aktiviteter och att-göra-saker. Igår kom vintern även till Kalmar – på ”riktigt” – känns det som. Allt blir liksom inbäddat. Ett lugn lägger sig även utomhus.

20150205-122921.jpg
Viktkurs ikväll minus 0,7kg. Inte mycket men ändå neråt. Ikväll har jag lagat min första bananpannkaka. Kör en banan och två ägg i mixer. Stek i rapsolja. Lätt som en plätt.
image
Mumsigt var det med kanelkeso, varma hallon och blåbär.
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*