Gårdagens bergådalbana

Igår var en sån där dag när jag kände att jag gjorde allt å ändå ingenting. Ni vet – svårt att fokusera och går från det ena till det andra utan att kunna göra färdigt. Frustration! Tankarna på annat håll i stort sett hela tiden.
Fixa hit och fixa dit. Ringa det glömda samtalet. Boka den glömda tiden för tanden. Sms:a de å den för möten. Kolla dator och svara på mejl. Vara på Facebook och svara på våra sidor Att-leva-i-nuet och Lär-dig-leva . Och mitt i allt försöka skapa! Fick i alla fall till några halsband. Och kunde gjädjas åt att vi på kvällen skulle se föreställningen ”Ägd” med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström.

image

Vi käkade lite hemma innan vi åkte. Fick lite bråttom. Mats körde. Vi satt och pratade om detaljer kring en fest som vi ska på.

Trafikljusen var ur funktion så de blinkade gult. Ja, vi körde kanske lite för fort.

Plötsligt i en korsning dyker det upp en silvergrå bil från vänster. Ingen av oss såg bilen! Jag skrek Stanna! – men för sent.
PANG!
Mats krockkudde löstes ut, jag hade tydligen ingen. Det började ryka från den och det luktade pyton.

Vi hade kört rakt in i deras högra framdel och bucklade även till högra bakdörren. Vår bil blev lite tillknöcklad fram men inte så mycket.

Vi klev ur oskadda. Det unga paret i den andra bilen gjorde som tur var också det. Kvinnan hade kört. De hade väjningsplikt. Vi körde lite för fort. Tycker så synd om dem!!!
De fick ringa efter bärgningsbil. Vi promenerade ner till föreställningen. 25 minuter in i den slog vi oss ner. Vi ville inte missa den helt. Den var en födelsedagspresent till Mats från mig. Biljetterna kostade 1.200kr!

Vi satt där och försökte omfokusera. Kunde inte ta in vad som hänt.
Föreställningen var bra. Skönt att få skratta lite i eländet. Men en helt absurd situation.

image

Bra, rolig och tänkvärd föreställning.
Mats syster var också där med en väninna. De körde hem oss efteråt. Bilen står nu på cykelbana i stan. Kanske blir det skroten för den.

Vad som sker idag vet vi som tur är inte än. Men vi vet att vi lever och är oskadda – det är viktigast ❤❤❤
Kram till er alla – och ta det lugnt!
Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*