Händelserika dagar

Igår hade jag många fina möten. Det kommer så mycket härliga människor och köper vår bok. Mats och jag säljer den till sommarpris i min bod. Det blir så fina möten och spännande samtal. Underbart att få träffa kvinna från Knivsta som följer min blogg. Lika härligt att träffa min lillebrors barndomskompis som åkte hem med den här tavlan…

image

Säljer många tavlor i år. Det är extra roligt att sälja tavlor eftersom de ofta blir till på ett alldeles personligt vis.
Senare igår kväll mötte vi upp våra vänner Nina och Nisse. Vi skulle äta en god middag som slutade med att vi fick vänta på maten i nästan en och en halv timme. Vi satt kvar sist och var rätt så frusna när vi till slut svalt den dessert som vi blev bjudna på. Nina och Nisse sover alltid i sin bil när de är ute på ”turne” . Just igår kväll parkerade de hos oss så det blev fint frukostsällskap. Tina och Klas kikade också förbi vår frukostveranda.

image

När alla åkt och Mats och Alice försvann på promenad plockade jag lite lavendel som jag sorterade. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den än…

image

En söt bukett blev det…

image

Vid två tog vi en lunch med Nina och Nisse på Haget – vårt favorithak här i Kroken

image

Supergod räkmacka, sol, våg brus och goa vänner…

image

Det blir alltid så spännande och livskraftiga samtal med dem. Mats…

image

Precis när vi ska gå för att öppna min bod så kom fina Lena och hennes man Staffan.  Vi tjejer fastnade på bild…

image

Jag öppnade min bod och återigen så många fantastiska möten. Som de tre kvinnorna som åkt från Alingsås!!! – för att köpa vår bok. Helt galet men skoj.
Även idag sålde jag flera tavlor. Bland annat den här: ”Kompis med Chagall”

image

Men också dessa…

image

Så öppnade Kåre Galleri K, i Micke och Pernillas bod. Jättefint! Han målar sååå fina akvareller! Jag köpte en superfin som ni får se senare.

image

Kvällen avslutar vi med att gå på bio i Löttorp. Prästen i paradiset med Kjell Bergkvist och Eva Röse i huvudrollerna. Inte en film jag kan rekommendera tyvärr – trots att jag gillar både Kjell B och Eva R.
En händelserik dag. Nu – natti natti gott folk!!!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*