Happi

Dagen idag har varit nästan lika brokig som igår. Startade den vid halv sex med en dusch. Stickade lite. Promenad med hunden. Vårdcentralen med dottern. Fynda på Stadsmissionen. Handla mat och sedan hem för matlagning resten av dagen. Vi kommer att vara i Byxelkrok hela påskhelgen och där är möjligheterna till matlagning ganska begränsade. Så i eftermiddag har jag lagat… Porterstek med ljuvlig gräddsås, två Janssons frestelser, en gigantisk balja med köttfärssås och en kycklinggryta. Jajamensan! Bra jobbat Susan! Nu kan jag njuta lite extra i solen i helgen och matkontot behöver inte bli så stort av allt restaurangätande – om nu någon av restaurangerna har öppnat än.

Upptäckte det här matchande och helt oplanerade stillebenet på köksbordet! Förra veckans loppisfynd – Fiskskål i porslin, underbara vitsippor i loppisvas och ett påskägg som mannen just lagt dit idag.
Påskig fin trio!

20140416-201235.jpg
Fisken innehåller omegakapslar, bra å ha nära, vid frukost.

Är med på en fotografiutmaningssida på Facebook…En bild om dagen 2014, heter sidan. Väldans roligt är det! Nytt tema varje dag, hela året. Idag var temat ”I luften”. Kändes sådär… Googlade på syre. Vill ju tänka lite utanför ramarna nu när min fotografikunskap och fotoutrustning är begränsad.
Upptäckte till min lycka att oxygen (annat ord för syre) heter Happi på finska.
DET …tyckte jag var kul! Så jag tog lite tråd och sedan blev det den här bilden…

20140416-202052.jpg
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*