Hörna att längta till

Dagens Leva-livet-affirmation…”Jag följer hjärtats väg”. Funderar på vad det betyder just idag. Broderar mycket. Det märks att det är meditativt för jag saknar nästan inte qigongen och jag får många andra idéer. Som en ide’ jag har med nya ringar…kanske testar jag den idag. För att inte tappa idéerna och inspirationen har jag alltid flera broderier på gång samtidigt.

20140111-105343.jpg
Saknar ofta, ofta en brasa inomhus. Därför tänder jag mycket ljus. Här är vår lilla spel och brashörna…

20140111-105709.jpg
Efter en tur in till stan längtar jag alltid tillbaka hit…
Vilken lyx. Att ha en sån här hörna, varm och trivsam att längta till.
Vilken plats längtar du till?
Önskar alla en skön lördag. Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*