Jäklar i min låda!

Nu jäklar har jag varit effektiv. Fick så mycket energi efter yogan igår. Vill ju bara sätta mig ner och måla men huset är i kaos och tycker det är så tråkigt att fixa mat när jag är ensam. Har slängt grejor omkring mig sedan Mats fick åka till Sölvesborg. Sååå…
Hem och städade ur huset. Klippte ner gamla rosor och slängde döda tulpaner. Plockade grejor överallt, dammsög och slängde i tvätt i maskinen. Efteråt lagade jag en vegetarisk böngryta, en grönsakssoppa, en tzatziki och en morot/mandelpotatis! 

image

Paté och tzatziki…

image

Har även inhandlat rödbetor Och fetaost att komplettera med. Så nu kan jag njuta av vegetarisk mat hela veckan och ägna mig åt annat som är roligare.
Tar tillvara slokande rosor och njuter av att vara klar…

image

Nu ska jag träffa två inspirerande vänner och ha en härlig eftermiddag. Drog detta kort innan jag for.

image

🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸❤🌸
Önskar er alla en fin tisdageftermiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*