Lär mig något nytt

Jag och Mats redigerar och skriver om vår bok som vi gav ut för några år sedan. Den behöver uppdateras. Det har ju hänt mycket inom medicinen, vetenskapen och med oss. Vi kommer att skriva en hel del nytt material.

Vi har klottrat och strukit över och lagt till i boken.
Nu ska allt in i datorn i ett program som heter InDesign. Oj, oj ,oj! Här gäller det att ha tungan rätt i munnen! Att göra det här kräver faktiskt en viss utbildning. Har aldrig gjort det förut och fått mycket, mycket knapphändiga instruktioner. Sliter mitt hår och svär ungefär varje kvart!

20141022-193120.jpg
Så här ser min arbetsplats ut för närvarande. Inlånad dator. Sitter bra här.
Skulle kunna tänka mig att den här datorn fick stå kvar.

20141022-193509.jpg
Ser nästan i kors efter en stund när jag suttit och stirrat på texterna. När jag tar bort något så hoppar texten upp och när jag lägger till något så hoppar texten ner eller i värsta fall – försvinner! …eller lägger sig någonstans där den inte ska vara!
Undrar om jag överlever den här utmaningen? Om jag gör det – kommer jag att vara mäkta stolt över mig själv! …så de’ så!
Resultatet kommer som nytryckt fräsch bok i slutet av november.
Längtar till det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*