Malous förkylningskur

Ligger i sängen och har svårt att andas. Det är väldigt täppt i näsan. Är otroligt glad att jag klarat av den här dagen trots min förkylning.

Idag har Mats och jag varit i TV4 – igen. Den här gången gästade vi Malou efter tio. Galet – eller hur?

image

Det var skönt att känna igen sig. Veta hur det går till. Vi blev först visade till green room.

image

När det närmade sig att vi snart skulle in i studion började vi bli oroliga att de glömt bort att vi skulle in i sminket.
Bara några minuter kvar så fick vi – efter påminnelse från oss – rusa iväg till sminklogen. Väl där så blev jag sminkad av en kvinna vars mamma var uppväxt i Kalmar, och vars mormor hade bott i Smedby där vi bor. Hon hade tillbringat mycket tid där när hon växte upp. Roligt!
Så – snabba ryck mot studion. På vägen stannar vi till och får mikrofoner påsatta. Här gäller det att inte varablyg! Studiomanen får lov att gräva under klänningen in under armen och upp i halsen. Utanför studion ser vi på skärmen att Malou påannonserar vårt besök och visar en bild på oss där vi står med barnvagn och precis blivit föräldrar. Vi släpps in. Det är nersläckt i studion och vi visas upp i soffan. Det är stearinljus tända överallt och det är lugn och mysig stämning. Jag tycker det känns skönt att också Malou låter lite förkyld – precis som jag – och jag säger det. Då avslöjar hon sin förkylningskur – torskslem! En spray som ska vara jättebra. Ska genast gå till apoteket och inhandla. Fortfarande reklampaus och hon frågar oss varför vi tror att boken blivit så populär.
Sedan kommer vi i sändning.

image

Samtalet går fint! Malou känns påläst, spontan och mjuk. Det blir mycket fokus på Mats och hans oro. Det är bra för vi behöver få män att våga prata om hur de mår.
Det kändes väldigt tryggt och mysigt och nervositeten släppte så fort vi började prata med Malou. Hade kunnat sitta där och småpratat resten av dan! Jättetrevligt!
Så är det snabbt över! Vi visas ut i green room igen. Tar en macka där och ser nästa inslag för att samla ihop oss. Sedan får vi en taxi och vi styr mot Odenplan där vi ska möta Carina, journalist för ICA-kuriren.
Vi blir igenkända av en dam som sett oss och hoppas att vi nu mår bra. Gulligt!

image

Vi äter gott på Ritorno och intervjun går bra. Ett fräckt anrikt gammalt Café med vällagad mat.

image

Efteråt åker vi till hotellet och vilar en stund innan vi avslutar kvällen hos söta familjen Mitzell/Håkansson på god middag.
En händelserik dag!
Nu somnar vi ovaggade!
Natti natti!
Susan

2 reaktioner på ”Malous förkylningskur”

 1. Stort grattis till både dig och Mats för alla era framgångar! Jag gläds med er.
  Boken läste jag fort ut efter inköpet av

  Stort grattis till dig och Mats för era framgångar! Jag gläds med er.
  Er bok köpte jag i somras i din bod, har så klart läst ut den men låter den fortfarande få ligga framme.
  Du är fortfarande så generös att dela med dig av dina tankar, funderingar och upplevelser till mig som läsare av din blogg. Tycker också så mycket om dina bilder du tar.
  Förhoppningsvis träffar jag dig i boden nästa sommar igen. Ska faktiskt åka ner till Byxelkrok nästa vecka och stänga igen vårt hus inför vintern. Ser fram mot några sköna avkopplande dagar där.
  Hälsningar från Maria ( kvinna från Knivsta)

  1. Hej Maria! Varmt tack! Vad härligt att åka till Kroken. Längtade dit så mycket i söndags att jag var tvungen att åtminstone åka över till Öland och gå vid vatten – även om det inte var där uppe! Roligt att du följer min blogg och tack för återkoppling. Önskar dig en fortsatt fin höst! ❤ Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*