Samlaren i mig

wpid-IMG_2503_2.jpgJag har några av mina gamla sockerskålar hängande över mitt arbetsbord i ateljen.
Jag tycker de är så gräsligt vackra att titta på så jag har svårt att göra om dem till hängande lyktor som förhoppningsvis ska få nya hem i sommar.
Det är samlaren i mig som inte kan skiljas från dem. Det är likadant med knappsamlingen, pärlsamlingen och tapetsamlingen!
Svår prövning…
Behöver komma över det här I-landsproblemet. Märker också att det hämmar leklusten när jag skapar…
Skön lördagkväll till er alla!

2 reaktioner på ”Samlaren i mig”

    1. Ja, eller hur! Frågan är var gränsen för osunt samlande går. Jag blir irriterad på mig själv när jag är mitt i ett skapande och är på väg att använda något av materialet jag har och så kan jag komma på mig själv att jag inte väljer vissa knappar/pärlor/glas/fat osv bara för att jag är så ego och vill spara det till mig själv! Det blir ju så också när det mesta är loppisfynd. One of a kind – jag vet ju inte om jag någonsin kommer att hitta liknande föremål igen 😉 Behöver lära mig att komma över det här! Det är ju faktiskt bara saker! Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*