Sånt jag funderar på

Nu har jag legat sjuk hela helgen – igen! Åkte på en dunderförkylning efter mitt virus i halsen. Fick tre dagar med hyfsad energi däremellan.
När man ligger många dagar i sträck får man tid att fundera. Tid att googla. Tid att tröttna. Tid att reflektera. Tid att känna.
Googlade bilder på Trådslöjd för att se vad som finns…många bilder på sånt här dyker upp på väldigt många hemsidor/försäljningssidor…

image

Får man verkligen kalla detta slöjd? Jag bara undrar.
Jag har varit inne på nätet mycket de här dagarna. Kikat på många bloggar å hemsidor å webbutiker. Vad är det som gör att så många vill att hela deras hem ska vara så vita? Ja, jag bara undrar. Är det därför det bara går att få tag i vita skarvsladdar? Jag tycker svarta skulle vara fiffigt. Där nere där de hör hemma brukar det ju vara väldigt mörkt…

image

Jag har legat och tittat mycket på film och tv. Hur är det möjligt att en filmintresserad sjukling inte kan hitta en enda intressant film en vardagseftermiddag trots femtioelva kanaler, alla boxar som finns och videobibliotek direkt i tv:n? Jag bara undrar…
Nu stormar Simone utanför fönstret. Hur ska jag då få ut hunden på kissrunda? Ja, det undrar jag.

image

Go’kväll till er alla. Nu ska jag se på vetenskapsprogrammet om placeboeffekten.
Må ni befrias från stormens konsekvenser!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*