Sköna fredag

Den här veckan har det varit full rulle och ändå kan jag inte riktigt fatta vad jag gjort. Jag har suttit mycket vid datorn och rensat och plockat i ateljén. Ni vet små, små steg mot någon slags ordning, men som nästan inte syns. Jag skulle behöva klona mig till städerska, sekreterare, Facebook-administratör, organisatör, författare och konsthantverkare så att jag får något att hända lite snabbare.
Idag har jag suttit två och en halv timme hos tandläkaren och fått en provisorisk ersättningstand. Det känns konstigt men bra. Hoppas att den håller bara. Det är härligt att kunna le ordentligt igen och underbart att kunna tugga i hela munnen. För första gången på över 8 månader!

image

Ikväll har vi lilla Martin hos oss.

image

Han ska sova över och vi fredagsmyser med tända ljus, god mat, Scoby Doo och Idol.

image

Så här års älskar jag att mysa hemma i vårt varma ombonade vardagsrum. Jag tröttnar aldrig på det gulröda. Längtar efter att få julpynta.

image

Förövrigt borde alla vinna i Idol. De är så sanslöst duktiga! Och juryn – jag kommer att sakna dem.
Nu sover Martin och Mats. Jag ska se vem av idolerna som får åka hem. Sedan är det min tur att somna. Hoppas på mer sömn än den natt som gick. Jag och Mats turades om att vaka över sjuk hund som förmodligen fått i sig något olämpligt.
Hon sover gott sedan länge.
image

Godnatt!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Blue Captcha Image
Refresh

*