Host, host…

Har åkt på en sommarförkylning. Nya symtom varje dag. Först munsår. Dagen efter halsont. Sedan täppt i näsan. Kill i halsen och igår hosta. I helgen hade vi marknad i Kroken och då förväntas jag ha öppet mer än vanligt. Lördagen gick hyfsat bra trots att jag kände mig hängig, för vid två-tiden öppnade himlen sig och alla fick slå igen på grund av ösregnet. Det var rätt så skönt för mig.

image

Tände ljus och försökte skapa mys. Men det blir rätt så rått att stå i regnet.

Söndagen öppnade jag 11. Kände mig jättehängig och febrig. Dagen bjöd på sol men ingen värme. Väldigt blåsigt. Mats hjälpte mig så att jag fick lite andrum. Vår bok sålde snabbt slut. Orkade ändå ha öppet till 18.

Igår, måndag behagade solen visa sig på förmiddagen och jag och Elsa tovade lite på trappan.

Sedan tog Elsa och våra granna-vänner en cykeltur till Långe Erik.

image

Bra jobbat av tjejerna att cykla 1,5 mil utan mankemang.
Julias Olof skulle åka hem på eftermiddagen så jag och Mats och Julia och Olof tog en minigolfrunda. Tänker inte berätta vem som vann Och vem som kom sist.

Idag tisdag ska vädergudarna bjuda på ytterligare nederbörd. Det blir väl raggsockor på igen. Vi hoppas få påfyllning av vår bok och trots att jag är krasslig och egentligen har stängt på tisdagar så ska vi ha öppet mellan 16 och 18 för dem som vill köpa vår bok innan de lämnar Kroken. Efter det tröstar vi oss med att äta middag med familjen Lundberg på Kapten Blåskägg i Bödahamn ikväll. 
Tur att jag fått tillbaka smaksinnet.
Host, host från ett regnigt Byxelkrok.
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*