Ups and downs

Gårdagen bjöd på hällregn från morgon till sen eftermiddag. Vi låg och slappade hela dagen.

image

På förmiddagen var mina tankar hos en vän som fick lämna oss alldeles för tidigt. Tårarna trillade i takt med regnet. Mina tankar var mest med hennes tre fina barn. Jag tände ett ljus för dig Cissi och hoppas nu att du har det gott där du är.

image

Jag virkade mest. Runt fyra-fem klarnade det upp och jag kunde gå ut och fästa min virkning på cykeln. Håller på att puffa till min nya lådcykel.
Bild på det kommer när det är klart.
Underbart när solen behagade komma fram igen och vi fick en urmysig, god och trevlig middagskväll med Kåre, Pernilla och Micke.
Kåre – vår hyresvärd – som är superduktig akvarellmålare, håller på att förbereda en utställning i Micke och Pernillas bod i hamnen. Det kommer jag att visa mer av här om några dagar. Tror att vernissaget blir på fredag.
Kåre, Pernilla och Mats får desserter…

image

Micke stolt med sin – godisburk…

image

Min väldigt vackra dessert…

image

Efteråt körde vi hem till Kåre och kikade på hans tavlor. Jag och Pernilla turades om att skjutsa varandra på min cykel.

image

Skön och härlig avslutning på en sorglig och blöt dag.
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Blue Captcha Image
Refresh

*