Vikt – igt liv

För en vecka sedan gick jag med i Viktväktarna. Inser att jag nog behöver någon att fråga om kost och att jag får lite ”press” på mig att inte slarva! Imorse var jag och vägde mig. Hade gått ner drygt ett kilo på den här veckan. Borde väl jubla men det känns inte så. Huvudsaken är ju att vikten gått ner! Fortsatte sedan till butiken och köpte 5 procentig nötfärs till tacogratängen som jag ska laga ikväll. Har också några nödlösningar när sötsuget sätter in.

image

Köpte en fin receptbok idag också. Tror att den kommer att hjälpa mig mycket.
När jag kom till Villan drog jag ett av Katrins fina änglakort…

image

Kändes ju som mitt i prick! Det är VERKLIGEN det jag behöver göra.
Börjar NU!!!
Fortsätter redigera vår bok resten av dagen.
Önskar er alla en skön och vilsam helg!
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*