4 reaktioner på ”Vitaminkick”

  1. Hej! Det är kul att blanda olika saker i ”drinkarna”. Själv ska jag göra en stor apelsindrink som jag är i behov av idag.

    Jag har fått så mycket inspiration av dig och din bok. Jag har storstädat och gallrat mitt syrum. Nu hittar jag verkligen där. Jag är lite japaninspirerad och har en uppsjö av japanska tyger. Idag skulle jag sätta mig och sy. Döm om min förvåning när mina båda symaskiner havererade. I kväll blir det en härlig promenad med Molly och en stor vitaminkick när jag kommer hem. Jag försöker också vara i nuet och ta några djupandningar. Ha en skön helg!

    1. Hej Berit! Vad roligt att kunna inspirera! Har du fått ordning på symaskinerna nu? Jag är så imponerad av er som har tålamod att sy på maskin! Själv kan jag bli galen när det fastnar eller jag behöver sprätta! Skulle verkligen vilja lära mig sy på maskin lite mer. Har massor av ideér till det men inte kommit till skott än. gott det lät med apelsindrink!Får nog fixa en sån ikväll! Kram Susan

  2. Vilken frukt som helst men gott och nyttigt är äpple, mandarin, citron, avocado – med kärnan, ett rått ägg, färsk riven ingefära, morot och gurka. Jag brukar också hälla i lite soyamjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*