Ernst har INTE varit här!!!

20130720-094157.jpg
Ungefär tre gånger om dan ska folk berätta om den ”enorma takkronan” som Ernst gjorde på tv:n här om dan!
Vi har ingen tv här på sommaren så jag har inte sett programmet.
Börjar bli lite trött på det…
Igår hörde jag en kvinna som sa utanför ”Vi går in i Ernstboden!”
Jag har inget emot Ernst. Han är bra på alla sätt och duktig.

Men MITT är MITT!!!
MINA IDÉER ÄR MINA!!!
Äntligen sagt!
Kram Susan

20130720-095135.jpg

2 reaktioner på ”Ernst har INTE varit här!!!”

  1. Jag tycker att du har så många roliga idéer, som jag absolut inte tycker är ett dugg ”Ernstiga”. Längtar efter att få titta in i din bod, handla något och få inspiration. I morgon drar vi till Öland!!! Först en vecka på södra, för att cykla på alvaret och besöka Vickleby och Capellagården bl a. Därefter blir det norra Öland, med förhoppningsvis fint väder, mycket bad, Ullcentrum och naturligtvis Byxelkrok.
    Vi ses!
    Kram Malin

    1. Tack Malin! Er Ölandsturne låter skön. Så mysigt att cykla runt. Capellagården är alltid fint! Önskar er värme och sol! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*