Leker

Igår var det dags för en tur till Öland igen.
Jag har haft en idé om att måla en trasmatta på asfalten mellan bodarna. Provade förra året med stora färgade kritor och det blev mycket uppskattat. Jag nämnde min idé för den nya Ölandssamordnaren förra sommaren, trodde väl inte han skulle lägga det på minnet, men det gjorde han! Och vips så fick vi godkännande från Borgholms kommun! Sånt gillar jag! Snabbt och enkelt!
Först ville jag måla den på ett sätt som skulle leda människor upp till min bod som ju trots allt ligger lite avsides. Men nu har ju jag flyttat och när vi pratade igenom detta i föreningsstyrelsen så kom vi fram till att det skulle målas i korsningen som ligger mer mitt i hamnkärnan.
Igår satt jag på asfalten i blåsten och målade. Först skissade jag med krita och kom fram till att det inte skulle bli så bra som vi tänkt från början, så jag gjorde om lite.

image

Sedan fyllde jag i med vit färg. Det kommer att göra färgerna klarare när jag lägger dem på den vita bottnen sedan. Tror jag i alla fall.

image

Det var väldigt knöligt att få ner färgen i asfalten. Den är inte så slät som man kan tro. Det tog några timmar och jag har en ömmande högerarm idag.

På måndag målar jag ränder och fransar – om vädret tillåter.

När jag åkte hemåt körde jag förbi den här vackra fårhagen.

image

Som i en saga – ser ni baggarna med sina horn?

Idag ska jag föreläsa på slottet för anistestisköterskor från södra Sverige. Mats är med men jag kör föreläsningen själv eftersom jag är inkörd på den nu.
Önskar mig själv lycka till och er en fin fredag!
Kram ❤ Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*