Uppmärksammar

Mats och jag har tillsammans med en vän gått in i ett 40-dagars program som innebär att vi uppmärksammar våra tankar och känslor. Vi mediterar minst 30 minuter varje dag och oftast kring ett speciellt dagstema.
Jag vet inte om det beror på det eller om det är något annat men plötsligt så tycker jag att det är lite trevligt nästan meditativt att stryka.

image

Jag har verkligen tyckt illa om det tidigare. Härom morgonen vaknade jag jättetidigt och det var så skönt att stå i det tysta huset och stryka.

Näe vi startade det här programmets hade vi tre första förberedande dagar där vi den ena dagen skulle rensa någonstans.  Jag valde att röja upp i tvättstugan.
Jag insåg snabbt att det skulle ta mer än några timmar eller en dag så det har blivit ett flersdagars projekt – men jag gillar det!

Det är högen som ska strykas. Högen som ska lagas eller slängas. Högen med grejor som kan hitta en ny plats och så vidare.
Jag känner mig nöjd.
Idag fortsätter jag att uppmärksamma när jag inte befinner mig i kärlek och agerar utifrån det. Målet är att så småningom öka de stunder när jag agerar mer och mer utifrån kärlek.
Livet är spännande och kropp och själ är intressant att utforska.

❤ Önskar er alla mig själv mycket kärlek idag! ❤
Kram Susan

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*