I helgen har jag varit på kurs. Jag anmälde mig för några veckor sedan till något som jag inte hade en aning om vad det var, men det lät spännande. Jag kände igen namnet. Tror att jag hade samma förutfattade tankar som många andra kring det här.
Mellan nio på morgonen och halv fem på eftermiddagen både lördag och söndag skulle vi, en liten fin grupp kvinnor, lära oss mer om oss själva.

image

Vi har fått pröva vårt mod. 
Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle våga.

Vi har gråtit. Vi har dansat. Ätit i tystnad tillsammans. Vi har blottat vår sårbarhet, utforskat oss själva och fått bevittna systerskapets vackraste stunder. Den här helgen har jag fått ytterligare förståelse för begreppet personlighetsutveckling. Jag har varit rädd och känt mig obekväm – men det har varit okej. Jag har gjort det svåraste och enklaste – att bara vara och lämna ut sig själv och i det hitta något mer värdefullt.
Tillit.
Jag är glad att jag anmälde mig till den här helgen med Tantrisk.
Det här är bara början.

image

Kram Susan

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*