Vila och blommor

Allt målande högt och lågt i konstiga ställningar, slit i trädgård och ombyggnad i min sjöbod tog till slut musten ur min kropp. Sov jättedåligt i natt med ryggont så att jag väckte mig själv så fort jag rörde mig. Som på beställning kom storm och ösregn imorse så jag kunde med gott samvete vila. Mats åkte till Kalmar för att hjälpa sin mamma med nya vårdavtal efter hennes fall. Jag låg och virkade framför TV:n i flera timmar. Som tur är så vill inte hunden gå ut i ruskväder utan sov som en stock. På eftermiddagen bättrade vädret på sig, hunden vaknade till liv och vi tog en promenad. Så friskt och så vackert! Kunde inte låta bli att ta några blombilder…

Vallmon – så stark och klar!

Syrenen doftar så gott – och med sin klase av blommor…

En tur på Kärleksstigen – så klart 🍃❤🍃

Mer kärleksstig…

Hemma i trädgården är det så vackert också nu. Så glad över att gräsmattan svämmar över av prästkragar! Otroligt vackert! …alla har inte slagit ut än. Det är modell vildvuxen trädgård som gäller nu. Vägrar klippa bort allt det vackra höga gräset…

Är väldigt stolt över mitt allra första helt egna byggprojekt – underrede till den rostfria bänkskivan. Ingen ritning, bara spontanbygge. Ramen klar. Två ben satta. Fortsättning följer 😉

Spenaten och kryddorna frodas i pallkragarna. Underbart att plocka färskt och hacka på de rostade grönsakerna.

Livet är gott just nu trots värkande rygg som inte riktigt vill lika mycket som min hjärna.

Ta vara på stunden! 

Kram ❤ Susan 

2 reaktioner på ”Vila och blommor”

  1. Hoppas det är bättre i ryggen nu. Vilka fina foton du tar. 🙂
    Jag har en svart t-shirt med texten Byxelkrok. En mycket vacker del av Öland. Kanske den finaste. Men min svenska favoritö är Gotland. Helt klart. 🙂
    Ps. Min hjärna vill också mycket mer än gubbkroppen.

    1. Tack Bosse – aningen bättre nu! Vad roligt att du uppskattar mina foton. Den här sommaren kommer jag att sälja en del av dem på som tavlor. Ja, Byxelkrok är en ovärderlig pärla! Svårt att tro att Gotland kan toppa det ☀️☀️ Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *