Det ska vara lönsamt att anstränga sig

Idag har vi plockat det sista och städat ur Gamla Villa Livskraft. Micke kom till vår hjälp – och TACK SNÄLLA DU FÖR  DET!!! Vi hade inte klarat det utan din hjälp!!! Helt säkert! Vilken vän!!! Vi hjälper dig med vad som helst hädanefter!

Det är ju mer än vad man tror innan allt är klart. Spikar som ska dras ur, sladdar som ska slitas loss och rullas ihop. Spindelnät som ska tas bort. Fönster som ska putsas. Lite ska hit, lite ska dit och lite ska till tippen. Det tar aldrig slut känns det som. 160kvm golv och 16 stycken tvåmeters fönster! 3 meter till taket!
Nu är det klart!
Hej då lila rummet…

image

Hej då atelje/butik/kontor…

image

Hej då kök…

image

Hej då hall…

image

Hej då Gamla Villa Livskraft…

image

När jag skulle cykla hem var jag så trött att jag knappt tog mig upp för en lätt sluttande backe. På vägen hem cyklade jag förbi en hel skrälldös med valplakat. På en stod det: Det ska vara lönsamt att anstränga sig. Kändes nästan som ett hån så som man får slita som småföretagare.
Jag undrar hur många av våra politiker som är ute på vanliga arbetsplatser och ser hur det är. De borde vara självklart att praktisera någon vecka varje år på olika ställen i olika branscher. Inom omsorg, skola, butiker m.m. Även hos småföretagare.
Ursäkta gnället men jag är så himla trött nu!
Undrar om jag orkar ta mig in i duschen?
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*