En brokig tisdag

Idag har jag fotograferat en massa kring Mats och mitt gemensamma projekt Friskare Ungdomar. Bilderna ska läggas in på vår nya facebooksida som jag skapade igår. Jag har också bråkat med datorn, som har alldeles för lite surfkapacitet. Så lite att det gör mig galen. Så nu har jag tecknat ett nytt kompletterande abonnemang med mer krut i! Äntligen! Kommer en ny sticka och nytt kort i veckan. På eftermiddagen åkte jag in till stan för att få lite akupunkturnålar i ryggen. Efter det, en tur till slottsparken med en jättepåse bröd till fåglarna. Sedan affischuppsättningsturne med mitt nästa arrangemang: Skapa till Påsk, som strax kommer att finnas under sidan – Kurser
För att lugna ner mig efter allt virrvarr idag har jag tagit till broderiet. Underbar avslappning och tillbaka till närvaron.

20140401-210956.jpg
En tavla är nästan klar, en är påbörjad och en vilar ännu.
Trevlig tisdagkväll! Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Blue Captcha Image
Refresh

*