Gudinnlig vistelse Del 4 avslutning

Fortsätter min berättelse om min vistelse på Gudinneretreat i Mundekulla förra veckan. Har kommit till fredagen.
Det är nu några ska lämna oss och några nya ska ansluta de sista dagarna över helgen. Sorgligt att behöva skiljas från några. Men också spännande att det kommer några nya. Fredagen går till att avsluta skapandet med armbanden och vi har en liten avslutningscirkel för de som lämnar.
Jag har det rätt så snoigt på fredagen. Jag vaknar jättetidigt, runt fem halv sex. Tar det lugnt, känner att en ny kort period börjar där jag vill ha det så rent och ordningsamt omkring mig som möjligt, så jag städar mitt rum så att jag bara kan njuta hela lördagen av att bara vara igen. Har ett litet ”altare” på mitt rum…

20140323-194626.jpg
Startar med QiGongträning halv åtta. Gofrukost och en dusch. Fått en skön fotkräm av Anne som jag smörjer fötter och armbågar med, tar hand om mig och njuter i stillhet och tystnad. Vi har vår lilla avslutningscirkel och lägger vår samlade energi i allas armband och vackra ullkulor.

20140323-195823.jpg
Äter lunch och säger hejdå.
Eftermiddagen packar jag ner vår skaparverkstad i Naturum. Det känns lite sorgligt. Funderar lite över vilka nya som kommer. Blir precis klar med det strax innan fyra. Går in i ”storstugan” där vi har våra cirklar för att invänta alla. Det är så tyst och stilla. Solen lyser så vackert in i det gamla fint restaurerade rummet.

20140323-200733.jpg
Vi hälsar de nya välkomna och går in i retreatens två sista dagar.
Jag får, precis som onsdagen, bara vara och känna efter varje minut vad jag vill göra och var jag vill vara. Hela veckan har vi haft solsken och varmt vårväder. Men nu har stormen härjat natten till lördag och det är regnigt, blåsigt och mulet.
Startar med yoga och skön meditation före frukost. Jag älskar eld, så på förmiddagen tänder jag en brasa i relaxen. Jag myser, stickar och slappnar av om vartannat. Går och äter helt fantastisk lunch och fortsätter att bara vara i tysthet och stillhet under eftermiddagen. Stickar lite. Tacksamma tankar virvlar i mitt huvud. På kvällen sjunger och dansar vi med underbara Eva. Härligt stärkande sånger och danser som berör.

20140323-221111.jpg
Söndagen manifesterar jag mina intentioner med alla kulor i mitt armband i labyrinten. Det känns fint och jag lämnar min tovade tacksamhetssten kvar där.

20140323-221629.jpg
Efter avslutningsceremonin och härlig lunch säger vi hejdå allihopa.
Jag packar och städar mitt rum. Tar en sista runda och fotograferar lite. Insuper atmosfären och lämnar Mundekulla vi fyra tiden.

20140323-222706.jpg
Här en bild på vårt lilla resultat av avslutningsceremonin som Eva höll i, fina Eva och Annes sten vid den andra infarten till Mundekulla.
Längtar efter familjen men kunde varit kvar några dagar till med total tystnad och stillhet.
Tack Anne för att du skapar de här möjligheterna! Ett tack till Peter också som bygger upp, tar hand om och bevarar miljön så fint.
Ni gör ett fantastiskt jobb!
Gå in på www.mundekulla.se och läs mer om vad som händer där.
Kram till er alla! Susan

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*