Önskan: Klona mig i fyra!

Jag tycker tiden rinner iväg just nu. Skulle behöva klona mig i fyra personer. En som fixar nere i min bod i hamnen, en som skriver på nyaste bokidén,  en som fixar i trädgården och en som målar!

Trädgården är bitvis omhändertagen. Jag jobbar mig omkring bit för bit… Våra rosor är fantastiska nu. Vi har många olika sorter som doftar underbart runt huset.

Jag har pallkragar som ligger omonterade och väntar på att få bli utplacerade. Gräsmattan som var helt gul förra sommaren har invaderats av ogräs och väldigt lite gräs har överlevt! När ogräset tas bort ser det eländigt ut!

Jag börjar få ordning i bin butik i hamnen.

Jag och två till har målat och ”renoverat” ”trasmattorna”…

Jag har tagit ner alla gamla skyltar på min bod. Mats har hjälpt mig att fräscha upp fasaden. Jag får nya skyltar nästa vecka.

Samtidigt som allt detta sker har vi börjat skriva  på nya bokidén. Uppföljaren till Lär dig LEVA. Tror att vi hittat en struktur nu…

Vi har köpt gymkort på träningsstället i Löttorp. Urfina maskiner och väldigt lite folk där. Härligt att komma igång! Äntligen! På löpbandet kan jag gå och småspringa försiktigt utan att få megaont under fötterna eftersom det sviktar. Underbar känsla!

Vi försöker vila också!

…och njuta av försommaren…

Inget dopp i havet ännu men längtar efter det!

Jag har redan haft ett härligt gäng med kunder inne hos mig. Igår fick jag besök av barndomsvännen Lena och tre Lydvikabor till. Jätteroligt! Ann-Marie som var vår akvarellärare i Indien kom in med sina målarelever och så andra fina möten med härliga människor från Alingsås och Kroatien! Det är många olika nationaliteter så här års. Speciellt förtjusta verkar tyskarna vara av vår ö. Här ett par tyska kvinnor som kommer tidigt på säsongen varje år!

Söndagen när vi röstade om EU, så röstade vi Ölandsbor även om huruvida vi tycker att vi ska slå ihop de två kommunerna som Öland består av eller inte. Tyvärr blev det som det alltid varit (inte oväntat) – två kommuner. Men när vi röstat besökte vi Désirée som bor i Böda. Hon har butik på sin gård med kläder och sin konst. Bara hennes vackra höns och underbara Alpackor är värt ett besök! Désirée har även en butik i Byxelkroks hamn.

Av Désirée fick jag halm som jag tänkte använda till att göra en docka av. Vad det blir när det är kärt återkommer jag med.

Nu är det söndag – vilodag? Näe tror inte det!

Vi får se!

Ha det gott i solen!

Kram ☀️ Susan

 

Rekommenderade artiklar

3 kommentarer

 1. Hej Susan,
  so schön, Bilder von Byxelkrok zu sehen.
  Der Teppich ist
  fertig gemalt
  Dein schöner Laden.
  Und uns selbst in deinem Blog zu sehen.
  Ich denke, du hast dich auch in meinem Blog gefunden?
  Es war wirklich schön, dich kennen zulernen.
  Wir haben dein Buch gelesen, fanden es gut und haben es schon weiter gegeben, damit auch andere es lesen.
  Ganz liebe Grüße aus der Eifel nach Byxelkrok
  Marlise
  ….auch von meiner Frau Brigitte
  Vielleicht bis im nächsten Jahr?

  så trevligt att se bilder av Byxelkrok.
  Trasmattan är färdigmålad
  Din vackra butik.
  Och att se oss på din blogg.
  Jag tror du hittade dig själv i min blogg också?
  Det var jättebra att träffa dig.
  Vi läser din bok, älskade det och har gett det till andra att läsa.
  Hälsningar från Eifel till Byxelkrok
  Marlise
  …. också från min fru Brigitte
  Kanske till nästa år?
  Manga Kramar

  1. Thank you for your visit! It was so nice to talk to you! ☀️ Hope to meet you even next year! Hug from me!

  2. Thank you for your visit! It was so nice to talk to you! Hope to meet you even next year! Hug from me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*