TV4 x 2

Mats och jag har jobbat tokmycket senaste 9 månaderna! Eftersom vi jobbar hela sommaren också så blir det inte mycket lång sammanhängande vila eller ledighet. Efter att pressmeddelandet kring vår bok gick ut för snart två veckor sedan så har tempot ökat ytterligare. Det har varit så mycket samtal. Intervjuer per telefon och ”live”. Förberedelser hit och dit. På tisdag spelar vi in min och Mats inläsning till ljudboken. På onsdag åker vi till Stockholm för att medverka i TV4 Nyhetsmorgon. På Fredag tar vi tåget vidare till Göteborg och bokmässan där vi ska signera vår bok både lördag och söndag. Hemma tre dagar sedan åker vi till Stockholm igen för att medverka hos Malou torsdagen därpå. Hem fredag och sedan ska vi filma direkt lördag och söndag helgen därpå.
Allt som väntar är roliga saker men det kräver förberedelser…….. och förebyggande vila! Därför tog vi oss till Stufvenäs gästgiveri för en helg med god mat, vila och spa.

image

Alice fick följa med den här gången. Hennes första hotellvistelse. De hade ordnat det så fint med matskål med välkomnande godis och egen hundbädd! Trots det ville hon prova vår säng.

image

Runt området finns fina promenadstigar. Jag och Alice hälsade på den gamla eken med grävlingboet under.

image

Vi njöt av solfrukost ute på verandan och goda middagar. Försöker att njuta av stunden och INTE prata planering kring boken.

image

Jag nyttjade spa:t både lördag och söndag eftersom jag älskar att bada. Underbar ångbastu och ljuvligt att ligga på rygg, blunda och bara flyta.

image

Lördagen kunde jag till och med sola i bikini utomhus, och hade länge sällskap av två sländor.
Nu är vi lite bättre laddade för det okända äventyr som väntar.
Kram Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blue Captcha Image
Refresh

*